RDM Rotterdam  >  Business
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Business


RDM Rotterdam is een unieke vestigingslocatie waar zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven nieuwe producten sneller marktrijp kunnen maken. Innovation Dock biedt letterlijk én figuurlijk ruimte voor innovatie. In een open omgeving kan op flexibele basis, voor de duur van de productontwikkeling, een kavel worden gehuurd waar prototypes en producten kunnen worden ontwikkeld, getest en gedemonstreerd.Het middelpunt van RDM is de voormalige machinehal Innovation Dock, een monumentale industriële hal met een oppervlakte van ca. 23.000m² en een hoogte van minimaal 12 en maximaal 20 meter. Het Innovation Dock bestaat uit twee delen: een scholendeel, waar het Albeda College en Hogeschool Rotterdam hun lokalen en werkruimtes hebben, en een bedrijvendeel. Daar is ruim 11.500m² beschikbaar voor kleinschalige en innovatieve technische bedrijven die actief zijn op de markten bouw, mobiliteit, productontwerp, maritiem en maintenance. Bekijk hier een virtuele rondleiding.Meer informatie

Pagina delen:
RDM Rotterdam
RDM Rotterdam is dé innovatie-etalage voor het Rotterdamse havengebied, waar techniek op een aantrekkelijke manier zichtbaar wordt gemaakt. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – biedt de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Samen werken zij hier aan het vormgeven van de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan en zorgt voor een dynamisch en energiek RDM, een plek die je gezien moet hebben! RDM Rotterdam wordt vormgegeven door het Havenbedrijf Rotterdam en Hogeschool Rotterdam.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2015 RDM Rotterdam ColofonDisclaimerSitemap