RDM Rotterdam  >  Campus   >  Kenniscentrum RDM
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Kenniscentrum RDM


Kenniscentrum RDM verbindt met praktijkgericht onderzoek het onderwijs van Hogeschool Rotterdam aan havenstad Rotterdam. Het kenniscentrum is gericht op vernieuwing van opleidingen, zowel op inhoud (up-to-date) als op onderzoeksvaardigheden (up-to-standard), kennisontwikkeling en bijdragen aan innovatievermogen van de praktijk.

De focus ligt daarbij op de techniekopleidingen. Met kennisontwikkelingen dragen wij bij aan beter opgeleide professionals en aan innovatie van bedrijven en organisaties in stad en haven. We zijn gehuisvest op RDM Campus: het kloppende hart van samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en praktijk. 

Het Kenniscentrum RDM is op 1 januari 2014 ontstaan uit een samenvoeging van Kenniscentrum Sustainable Solutions en Kenniscentrum Mainport Innovation. 

Bezoek voor meer informatie de website van Kenniscentrum RDM.
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten op RDM Rotterdam.
RDM Rotterdam
RDM Rotterdam ligt midden in de haven, maar toch verrassend dicht bij de stad. De voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) biedt nu plaats aan onderwijs, onderzoek en ondernemers. Zij werken samen aan nieuwe ideeën en initiatieven die leiden tot succesvolle innovaties. RDM Rotterdam is dé etalage van de Rotterdamse haven, waar techniek op een aantrekkelijke manier zichtbaar wordt gemaakt. Tal van zakelijke en culturele evenementen vullen dit aan en geven RDM veel energie, waardoor deze hotspot één van de must-sees van Rotterdam is geworden. RDM Rotterdam wordt vormgegeven door het Havenbedrijf Rotterdam in samenwerking met Hogeschool Rotterdam.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2015 RDM Rotterdam ColofonDisclaimerSitemap