RDM Rotterdam  >  Events   >  Onderzeebootloods
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Onderzeebootloods


"De havenbeleving begon al op het schip dat ons binnen no-time van Rotterdam Centrum naar Heijplaat bracht. En wát een ervaring als je via de Nieuwe Maas aankomt op het authentieke terrein van RDM Rotterdam. Door de historische industriële gebouwen, aanwezigheid van schepen en kranen proef je direct het stoere en rauwe karakter van de Rotterdamse haven. En dan moet het evenement in de immens grote Onderzeebootloods nog beginnen…"Direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, worden nu omvangrijke innovatieve evenementen georganiseerd. De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt volop inspiratie voor tal van zakelijke en culturele evenementen.De gerenoveerde Onderzeebootloods heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden en biedt ruimte aan evenementen tot wel 5.000 bezoekers. De loods heeft een oppervlakte van ca. 4.600 m2, een parkeerplaats achter de hal, voorziet in moderne faciliteiten en is geheel flexibel in te richten. Per schip over de Maas varen bezoekers geheel in stijl van Rotterdam Centrum naar het terrein van RDM Rotterdam, waar aangemeerd wordt in de Dokhaven.Deze events gingen u voor
Dansvoorstelling Conny Janssen Danst, techniekfestival Nederland innoveert, tentoonstellingen van Museum Boijmans Van Beuningen, Blown Away van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Aankomende events
De Aanval

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie over de Onderzeebootloods de brochure.


RDM Rotterdam
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam

010 2933555


info@rdmevents.nl

Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten op RDM Rotterdam.
RDM Rotterdam
RDM Rotterdam is dé innovatie-etalage van het Rotterdamse havengebied, waar techniek op een aantrekkelijke manier zichtbaar wordt gemaakt. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – biedt de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Samen werken zij hier aan het vormgeven van de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan en zorgt voor een dynamisch en energiek RDM, een plek die je gezien moet hebben! RDM Rotterdam wordt vormgegeven door het Havenbedrijf Rotterdam en Hogeschool Rotterdam.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2016 RDM Rotterdam ColofonDisclaimerSitemap