3 oktober – Harbour Run

De Harbour Run is een unieke obstacle run dwars door de Rotterdamse haven. Deelnemers ontdekken de haven door een parcours van 6 of 10 km te rennen. Op beide routes trotseren de Harbour Runners diverse havengerelateerde obstakels en lopen ze over de kades, langs de schepen en door havenloodsen. De RDM Onderzeebootloods is al meerdere jaren bij de Harbour Run betrokken als start- en finishlocatie.

De Harbour Run brengt de Rotterdamse haven en bedrijven op een unieke interactieve manier onder de aandacht. Voor bedrijven is de Harbour Run een zeer geschikt evenement om in te zetten als teambuildingsuitje of om samen met relaties naar de eindstreep te lopen. Help elkaar over obstakels en juich elkaar naar de finish.

Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, business teams en partners net als bij de uitgestelde editie van vorig jaar in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen. Help jij mee? Schrijf je dan nu in voor de Harbour Run 2021 via deze link!