Bedrijfstraining

Het Techniek College biedt een tal van opleidingen op technisch en technologisch gebied voor individuen, voor groepen en bedrijven. Zowel reguliere mbo opleidingen (bbl), trainingen, cursussen op maat.

Reguliere mbo opleidingen (bbl)
U wilt uzelf ontwikkelen, doorgroeien in uw functie en uw kansen benutten. Meld u dan aan voor een reguliere mbo-opleiding, waarbij u vier dagen werkt en één dag onderwijs krijgt. De opleidingen worden gegeven van niveau 2 (uitvoerend niveau) tot niveau 4 (specialist niveau).  Opleidingen op niveau 1 kunt volgen bij het startcollege.

Trainingen & cursussen
Uw vaardigheden oefenen en verbeteren? Meer willen weten over bijvoorbeeld 3D printen? We bieden uiteenlopende trainingen en cursussen aan, van booglassen tot een bhv-cursus tot een cursus F-gassen 1.

Maatwerkopleidingen voor bedrijven
Bent u op zoek naar een opleiding die volledig aansluit op uw bedrijfswensen? Dan biedt Techniek College Rotterdam maatwerkopleiding aan.  Op basis van de mogelijkheden, kennis en ervaring brengen ze de opleidingsbehoefte in beeld en richten ze een specifiek opleidingstraject in. U bepaalt waar en wanneer de opleiding wordt verzorgd, bijvoorbeeld in uw bedrijf en/of (gedeeltelijk) na werktijd.

Meer info over maatwerkopleidingen

Over Techniek College Rotterdam 

Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda College en Zadkine voor aansprekend techniek beroepsonderwijs in de regio Rijnmond. Techniek College Rotterdam is er voor iedereen in Rotterdam en omgeving voor wie een mbo-opleiding in de techniek of technologie een nuttige stap kan zijn op weg naar werk of een hogere opleiding. Bij Techniek College Rotterdam kunnen studenten kiezen uit meer dan 150 mbo-opleidingen en kwalificatie-mogelijkheden, verdeeld over 15 locaties in Rotterdam en omgeving. Onderwijstrajecten worden samen met het bedrijven, instellingen en gemeenten ontwikkeld. Techniek College Rotterdam telt circa 7500 studenten en is hiermee één van de grootste aanbieders van techniekopleidingen op MBO-niveau van Nederland. Daarbij faciliteert Techniek College Rotterdam ook het duurzaam leren en verder ontwikkelen van technische medewerkers binnen de bedrijven of voor toetreders tot de technische arbeidsmarkt via haar contractonderwijs activiteiten. www.techniekcollegerotterdam.nl