Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

business

Samenwerken met het onderwijs

Op de campus van RDM Rotterdam is onderwijs gevestigd op zowel mbo- (Techniek College Rotterdam) als hbo-niveau (Hogeschool Rotterdam). Eén van de kenmerken van de innovaties die op RDM gestalte krijgen, is dat deze vaak ontstaan vanuit een samenwerking tussen bedrijven en het (hbo-) onderwijs. Er zijn voor bedrijven dan ook talloze manieren om met Hogeschool Rotterdam samen te werken: van gebruikmaking van haar labs en machines tot actieve samenwerking met studenten in de Communities of Practice van RDM Centre of Expertise. Of misschien zoekt u een stagiair of afstudeerder, of heeft u een praktijk- of onderzoeksvraagstuk?

IT Campus Rotterdam werkt fysiek en online aan een programma voor de stad om het netwerk van bedrijven, onderwijs en overheid verder met elkaar te verbinden, met bestaande en nieuwe initiatieven. Zij zetten zich in voor meer en beter IT-talent voor Rotterdam door het verrijken van het onderwijs, verbeteren van digitale vaardigheden en een gezamenlijke IT-agenda.

Voor vragen over samenwerking met Hogeschool Rotterdam kunt u contact opnemen met Kim van ’t Sant van RDM Centre of Expertise, via [email protected] of 06-15964845.
IT Campus Rotterdam is Matthijs Jaspers het contactpersoon, [email protected] of 06 52065761.
Techniek College Rotterdam is Jolanda Buwalda het contactpersoon, [email protected].