Downloads RDM Events

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie die uw gasten inspireert? Een plek die aanzet tot groots denken en doen? Met de indrukwekkende RDM Onderzeebootloods en de unieke ruimtes in het RDM Congrescentrum vindt u de perfecte setting. Het RDM-terrein heeft zijn authentieke details en industriële karakter behouden en weerspiegelt de rijke geschiedenis van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van RDM Events kunt u hier zowel beeldmateriaal vinden van voorgaande events als beeldmateriaal van de mogelijkheden van de locaties.

Foto’s van events op RDM Rotterdam

Bekijk hier een greep uit de events die hun weg al vonden naar RDM Events! Zie hieronder een kleine selectie van voorgaande events, voor een uitgebreider beeld, download dit ZIP-bestand.

 

Beeldmateriaal setting en mogelijkheden RDM Onderzeebootloods

Bekijk hier de RDM Onderzeebootloods en ontdek de mogelijkheden van deze bijzondere locatie en optionele settings! Zie hieronder een kleine selectie van de setting en mogelijkheden, voor een uitgebreider beeld, download dit ZIP-bestand.

 

Meer foto’s RDM-terrein

Voor historische foto’s en foto’s van bedrijven, studenten en andere gebouwen op het RDM-terrein, ga naar www.rdmrotterdam.nl/downloads.

 

Gebruiksvoorwaarden

De foto’s mogen alleen gebruikt worden ten behoeve van positieve beeldvorming van RDM Rotterdam met zijn verschillende onderdelen en gebouwen. Bij plaatsing dient altijd de naam van de fotograaf vermeld te worden, deze is benoemd in de bestandsnaam van de foto. De fotografen hebben het copyright op de foto’s, zonder toestemming van de fotografen is het niet zomaar toegestaan de foto’s te gebruiken of openbaar te maken.

Heb je beeldmateriaal nodig in hoge resolutie, neem dan direct contact op met de fotograaf of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Plattegrond RDM Onderzeebootloods

Download de plattegrond van een lege RDM Onderzeebootloods

Download de plattegrond als dwg bestand

 

 

Wet- en regelgeving

Algemene huurvoorwaarden RDM Events

Algemene huurvoorschriften RDM Events

Huisreglement 2018 RDM Events