Downloads

De combinatie van historie, haven en industrie maken van RDM Rotterdam een fotogenieke plek, een plek die je gezien moet hebben! Op deze pagina kan je beeldmateriaal van RDM Rotterdam met zijn verschillende locaties, faciliteiten en uitzichten downloaden, zowel historisch als recent materiaal. Download hier ook logo’s, stijlhandboek en communicatierichtlijnen van RDM Rotterdam.

Gebruiksvoorwaarden

De foto’s mogen alleen gebruikt worden ten behoeve van positieve beeldvorming van RDM Rotterdam met zijn verschillende onderdelen en gebouwen. Bij plaatsing dient altijd de naam van de fotograaf vermeld te worden, deze is benoemd in de bestandsnaam van de foto. De fotografen hebben het copyright op de foto’s, zonder toestemming van de fotografen is het niet zomaar toegestaan de foto’s te gebruiken of openbaar te maken.

Download lowres foto’s van RDM Rotterdam algemeen

Download historische foto’s van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij

Download specifiek foto’s van de RDM Onderzeebootloods

Voor meer fotomateriaal van RDM Rotterdam, zoek op ‘RDM’ binnen de Rotterdam Branding Toolkit of ga naar www.portofrotterdam.com/downloads/photography.

Heb je een foto nodig in hoge resolutie, neem dan direct contact op met de fotograaf of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Logo’s, stijlhandboek en communicatierichtlijnen

Sinds begin 2015 zetten we het hele RDM-terrein op de kaart onder een nieuwe merknaam: RDM Rotterdam (voorheen RDM Campus). Redenen hiervoor zijn dat we met deze nieuwe merknaam alle onderdelen – Business, Campus & Events – kunnen ‘vangen’ en we RDM Rotterdam (inter)nationaal beter en in zijn volle breedte op de kaart kunnen zetten. We blijven de nieuwe merknaam laden en daarom het verzoek aan een ieder dit door te voeren in alle content en de uitingen van de verschillende onderdelen. Met als uiteindelijk doel dit mooie gebied als plek voor innovatie en nieuwe maakindustrie regionaal, nationaal en internationaal maximaal op de kaart te zetten.

Communicatierichtlijnen RDM Rotterdam met voorbeelden

Download logo’s RDM Rotterdam met stijlhandboek

Stijlhandboek RDM Rotterdam

 

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met de communicatie-afdeling van RDM Rotterdam via [email protected].