Naar offerteaanvraag en downloads

tot 2500 bezoekers

Receptie

Het RDM-terrein heeft zijn authentieke details en industriële karakter behouden, en weerspiegelt de rijke geschiedeis van RDM. De RDM Onderzeebootloods en de RDM Loft zijn twee industriële locaties die een ruimte bieden voor een receptie. Ben je met een kleiner gezelschap, en ben je op zoek naar klassiekere ruimtes? Kom dan naar een van de twee ontvangsthallen in het RDM Congrescentrum.

Bekijk brochure

Marmeren Hal

De Marmeren Hal was de ingang voor de directie van de RDM en is nu de entree van het congrescentrum. Rijk versierd met marmer en glas-in-loodramen die de vier elementen vuur, water, aarde en lucht uitbeelden, is deze ruimte geschikt voor een receptie tot 100 personen. Diverse plaquettes herinneren aan het roemrijke RDM-verleden, net als het ingelegde logo op de vloer. De Directiekamer en Commissarissenkamer grenzen direct aan de Marmeren Hal.

Bereikbaarheid (OV, waterbus/ taxi, auto)
Historische locatie
Tot 100 personen
Gratis parkeren

RDM Onderzeebootloods

Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor evenementen tot 5.000 bezoekers. De RDM Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. De loodsen hebben samen een oppervlakte van ca. 4.400 m2 en beschikken over een (gratis) parkeerterrein achter de hal, moderne faciliteiten en zijn geheel flexibel in te richten. De Waterbus en Watertaxi bieden voldoende mogelijkheden voor het snel en efficiënt vervoeren van grote groepen.

Gratis parkeren
Uitzicht op de RDM haven
Historische locatie
Bereikbaarheid (OV, waterbus/ taxi, auto)

RDM Loft

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events zoals inspiratiedagen.

Historische locatie
Uitzicht op RDM haven
Gratis parkeren
Tot 120 personen

Tegeltjeshal

Historische locatie
Gratis parkeren
Tot XX personen
Bereikbaarheid (OV, waterbus/ taxi, auto)

Direct een offerte aanvragen


Neem voor extra informatie of vragen contact met ons op

Routebeschrijving Bereikbaarheid

Zoek je een aankomend event? Bekijk dan de RDM eventkalender

Lees meer