Naar offerteaanvraag en downloads

tot 300 bezoekers

Workshops

RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Innoveren doe je door te doen. Tijdens de workshops van RDM Next ervaar je hands-on de nieuwste technologieën zodat je er mee aan slag kunt. Ben je op zoek naar enkel een workshopruimte? Ook dit kan in de Loft van het RDM Innovation Dock, of in een van de ruimtes in het RDM Congrescentrum op de 3e etage.

Bekijk brochure

H.A.J. Baanderszaal

De H.A.J. Baanderszaal is ruim genoeg voor 175 personen. Genoemd naar de huisarchitect van de RDM, biedt deze zaal een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas, het dorp Heijplaat en richting de stad. Bij de huur van deze zaal inbegrepen zijn drie aangrenzende ruimtes, die bijvoorbeeld voor workshops gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk de beide andere vergaderruimtes op deze etage erbij te huren, zodat de hele derde etage oostzijde kan worden gebruikt.

Bereikbaarheid (OV, waterbus/ taxi, auto)
Historische locatie
Tot 175 personen
Gratis parkeren

RDM Loft

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events zoals inspiratiedagen.

Historische locatie
Uitzicht op de RDM haven
Tot 120 personen
Gratis parkeren

Direct een offerte aanvragen


Neem voor extra informatie of vragen contact met ons op

Routebeschrijving Bereikbaarheid

Zoek je een aankomend event? Bekijk dan de RDM eventkalender

Lees meer