Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

events

RDM Kantine

Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kun je ook nu genieten van een hapje en een drankje. In de voormalige Centrale Kantine van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij aan de Heijplaatstraat 3 is de RDM Kantine (voorheen Dokkaffee) gevestigd. Hier kun je terecht voor onder andere een kop koffie, ontbijtje met verse jus, een belegd broodje, een maaltijdsalade, de RDM gehaktbal of de befaamde taart van Dudok.

De RDM Kantine is meer dan een horecagelegenheid. Het verleden van RDM is hier nog steeds voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist. Het is een plek om te ontmoeten, te werken of gewoon te genieten van het uitzicht over RDM Rotterdam en de Dokhaven. Er is gratis WIFI en ook vinden er regelmatig exposities plaats.

Iedereen is welkom in de RDM Kantine: bedrijven uit de omgeving, bezoekers van de RDM Onderzeebootloods, studenten, toeristen, fietsers en natuurlijk de echte Rotterdammer. Van zakelijke afspraak of een overleg met collega’s tot een ontmoeting met kennissen. De RDM Kantine verzorgt ook groepslunches, borrels of een high tea.

De RDM Kantine is maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag gesloten. Reserveren kan via 010 429 1834.

Voor meer informatie over de RDM Kantine bezoek de Facebook pagina.