Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Vergaderlocaties

Het RDM Congrescentrum heeft in totaal acht ruimtes geschikt voor vergaderingen, congressen en recepties. Doordat verschillende zalen flexibel inzetbaar zijn, zijn ze zowel geschikt voor grote als kleine groepen. De zalen en kamers in het RDM Congrescentrum zijn voorzien van moderne faciliteiten zonder dat de authentieke sfeer verloren is gegaan. Met een ruime keuze in vertrekken biedt  het RDM Congrescentrum voor ieder wat wils.

Voor meer informatie over de vergaderlocaties, neem contact op met RDM Events via 010 293 35 55 of [email protected].

 

Directiekamer

De directeuren van de RDM hadden hun werkplek in de Directiekamer. Bij deze kamer, die een vaste opstelling heeft voor 24 personen, hoort ook de En Suite Lounge, gescheiden van de Directiekamer door prachtige schuifdeuren.

Lees meer

Auditorium

Het Auditorium is deels gelegen op de begane grond, deels in de kelder en biedt plaats aan 136 personen. De ruimte beschikt over moderne AV-apparatuur en is voorzien van bijzondere fotowanden die herinneren aan het rijke RDM-verleden, met beelden van de tewaterlating van de Rotterdam en het interieur van de machinehal.

Lees meer

H.A.J. Baanderszaal

De H.A.J. Baanderszaal is ruim genoeg voor 175 personen. Genoemd naar de huisarchitect van de RDM, biedt deze zaal een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas, het dorp Heijplaat en richting de stad. Bij de huur van deze zaal inbegrepen zijn drie aangrenzende ruimtes, die bijvoorbeeld voor workshops gebruikt kunnen worden.

Lees meer

Marmeren Hal

De Marmeren Hal was de ingang voor de directie van de RDM en is nu de entree van het congrescentrum. Rijk versierd met marmer en glas-in-loodramen die de vier elementen vuur, water, aarde en lucht uitbeelden, is deze ruimte geschikt voor een receptie tot 100 personen.

Lees meer

Rode Eetkamer

In de Rode Eetkamer kunnen 60 personen genieten van een heerlijke lunch, terwijl zij ondertussen genieten van een weids uitzicht op de Dokhaven en de drukke bedrijvigheid op de Nieuwe Maas.

Lees meer

Commissarissenkamer

De Commissarissenkamer heeft een vaste opstelling voor 20 personen en is voorzien van de originele inrichting uit de jaren twintig. Glas-in-loodramen en historische schilderijen ademen de sfeer van de bloeiende scheepswerf van weleer, terwijl schaalmodellen van onderzeeërs de latere focus van de RDM tonen.

Lees meer

Lounge

De Lounge grenst direct aan de Directiekamer, daarvan afgescheiden door glas in lood schuifdeuren. Deze kamer en suite heeft een haard en het originele meubilair uit de RDM-tijd en is bijzonder geschikt voor een kleine receptie tot 20 personen.

Lees meer

Vergaderruimtes derde etage

De twee kleinere vergaderruimtes op de derde etage bieden plaats aan 12 of 25 personen. De eerste ruimte biedt uitzicht op de Dokhaven en de Nieuwe Maas. De tweede, kleinere ruimte biedt uitzicht op het dorp Heijplaat.

Lees meer

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!