Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Future Flux Festival

WIN EEN PODIUM VOOR JOUW ONTWERP!

Het Future Flux Festival komt er weer aan en dit jaar maak jij kans om hier je nieuwste ontwerp/kunstwerk te tonen.

Future Flux Festival

Tijdens het festival komen kunst en technologie samen en kun je zelf aan de slag met de nieuwste technologieën. Kunstenaars en technologen worden uitgedaagd om tot nieuwe innovaties te komen. Kom in contact met de echte kenners van productietechnologieën als 3D-printing en robotisering en ontmoet interessante spelers uit de maakindustrie.

Innovation Dock

Het festival vindt plaats in Innovation Dock op RDM Rotterdam. De nieuwste 3D-printers, robots en slimme machines die jou helpen om de gaafste creaties te maken, zijn hier te vinden. Wij dagen jou uit om voorafgaand aan en op het festival het maximale uit ons machinepark te halen en zo te laten zien wat jij met deze nieuwe technologieën kan maken. Dat past bij Rotterdam en helemaal bij RDM; de ruimte krijgen en het echt doen.

Vrijdag 15 juni 2018

Tijdens het Future Flux Festival bieden wij 10 winnaars het perfecte podium om aan een groot publiek te laten zien wat zij kunnen.

Wat krijg je?

  • Een letterlijk podium van 2×2 meter
  • Een (nog te bepalen) budget ter financiële ondersteuning voor de realisatie van jouw product
  • Een perfecte werkplek om jouw product te realiseren

Hoe doe je mee?

Ben jij een student van een techniekopleiding zoals Industrieel Product Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Maritieme Techniek of Bouwkunde? Ben je een creatieve maker aan de Willem de Kooning Academie of bij instituut CMI van Hogeschool Rotterdam? Studeer je techniek aan de TU Delft? Dan is dit dé kans om jouw product op een voetstuk te plaatsen! Meld je aan, stuur je projectvoorstel in en pitch je idee. Word je gekozen dan kun je gebruikmaken van de faciliteiten en kennis en expertise op RDM, wordt er een budget beschikbaar gesteld voor de realisatie van je werk en word je in de gelegenheid gesteld je werk te presenteren aan een groot publiek! Zie hieronder wat je moet doen…

Procedure

Meld je aan bij Jolanda Sleegers: [email protected]. De deadline voor het projectvoorstel is donderdag 26 april (zie richtlijnen projectvoorstel hieronder).

Richtlijnen projectvoorstel

Geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Wat wil je realiseren en hoe pas je hierbinnen innovatieve technologie toe?
  2. Op welke manier wil je gebruikmaken van Innovation Dock op RDM?
  3. Wat zijn de ingeschatte kosten voor realisatie?
  4. Voeg minimaal 3 beelden toe (schetsen, foto’s etc.)

Contact

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jolanda Sleegers: 06 – 21 19 23 85 / [email protected] (op maandag, dinsdag, donderdag). Of met Kim van ’t Sant: [email protected].