Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

RDM Flexkantoor

Geef jouw innovatieve business een boost door je tijdelijk te vestigen in hét nieuwe RDM Flexkantoor. RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven. Midden in de Rotterdamse haven en verrassend dichtbij de stad werken innovatieve bedrijven, studenten en onderzoekers hier samen aan technische projecten die bijdragen aan de slimste haven. Word jij ook onderdeel van de dynamische RDM Community?

 

Voordelen RDM Flexkantoor

  • Gevestigd in dé innovatiehub van de Rotterdamse haven, waar vele ontmoetingen en samenwerkingen plaatsvinden tussen kennisinstellingen, innovatieve start-ups, MKB-ers en multinationals.
  • Werken in een dynamische kantoorruimte met de aanwezigheid van andere innovatieve projectteams.
  • Alle benodigde kantoorvoorzieningen – inclusief receptie, vergaderzalen en koffie – zijn aanwezig. Lunchen is mogelijk in de nabijgelegen RDM Kantine.
  • Zelf een prototype ontwikkelen of testen? Laat het maken op RDM door gebruik te maken van het moderne machinepark met bijbehorende kennis in het Innovation Dock.

 

 

Prijzen

Units met 4 werkplekken
Afgesloten kantoorruimte: €400,- per maand
Open kantoorruimte: €340,- per maand

Individuele werkplekken
Eén werkplek: €150,- per maand
Twee werkplekken: €285,- per maand
Drie werkplekken: €400,- per maand

*Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en excl. 21% btw en geldig tot en met maart 2018.

 

Meer informatie

De verhuur van het RDM Flexkantoor is een samenwerking tussen RDM Rotterdam en iTanks. Voor een unit met 4 werkplekken, neem contact op met Gwendy Vink van RDM Rotterdam via 06 13 50 35 23 of [email protected]. Voor een individuele werkplek, neem contact op met Ron Vaz Dias van iTanks via 06 23 34 32 74 of [email protected].