Future Flux Festival

Future Flux Festival is een jaarlijks festival vóór en dóór innovatieve tech-ondernemers in de maakindustrie en student talenten gevestigd in het Rotterdam Makers District. Ondernemers en studenten die zichzelf in beweging zetten voor de oplossingen van morgen. Future Flux Festival is er ook voor partners die deze innovators een stap verder kunnen helpen.

Een groot fysiek festival is dit jaar helaas (nog) niet mogelijk is. Daarom organiseren we in 2021 een aantal pop-ups van het Future Flux Festival, waar makers op een digitaal podium hun innovaties delen. In maart organiseerde we het eerste pop-up event de Offshore Edition.

Ontmoet de Heroes of Innovation uit het Rotterdam Makers District

5-8 Juli 2021 trekken we als een reizend Future Flux Festival door het Rotterdam Makers District. Studenten, docenten en ondernemers gaan, onder leiding van host Léon Kranenburg, met elkaar in gesprek over vier thema’s:

5 juli Urban Climate makers
6 juli Circular Makers
7 juli Smart Mobility Makers
8 juli Smart Port Makers

Zorg dat je erbij bent! Op locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor studenten. Via de livestream zijn er voldoende plaatsen voor docenten en makers uit het bedrijfsleven.

Bekijk het volledige programma en meld je direct aan voor één of meerdere sessies. 

Future Flux Festival presents Heroes of Innovation is powered by Rotterdam Makers District in samenwerking met RDM Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).

Future Flux Festival | Klinknagelstraat 2, 3089 JP Rotterdam | 010 252 44 72 | [email protected]