Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

innovationconnector

Innovatieteams

Bijzonder aan het onderwijs op RDM Rotterdam is de vestiging van mbo- en hbo-onderwijs onder één dak: Innovation Dock. Techniek College Rotterdam (Albeda College/Zadkine) en Hogeschool Rotterdam werken hier samen; met elkaar en met de op RDM gevestigde bedrijven. Op basis van praktijkvragen van bedrijven of overheden werken mbo- en hbo-studenten – vanuit verschillende disciplines – in teamverband met docenten, onderzoekers en de opdrachtgevers aan productinnovaties en praktijkgericht onderzoek. De opdrachtgever is niet alleen klant, maar ook lid van dit innovatieteam. De opdrachten zijn divers van aard; van onderzoek naar markt- en klantbehoeftes tot het daadwerkelijk ontwerpen, ontwikkelen, maken en/of testen van prototypes, one-offs en nieuwe producten/diensten.

Naast Techniek College Rotterdam en Hogeschool Rotterdam zijn er samenwerkingsverbanden mogelijk met andere kennisinstellingen zoals de TU Delft, Erasmus Universiteit Rotterdam, YES!Delft, STC-Group, Rotterdam Mainport University en TNO.

 

Meer informatie

Wilt u gebruikmaken van één van de prototyping- en testfaciliteiten en/of samenwerken met de kennisinstellingen? Neem contact op met het Innovation Loket via 010 – 252 44 72 of via [email protected].

.