Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Nieuwe machines voor het Havenlab

Regelmatig komen er op RDM Rotterdam nieuwe machines en faciliteiten bij. Zo staat in het Havenlab van het RDM Centre of Expertise nu een nieuwe Rayjet 500 lasersnijder met een snijbed van maar liefst 130 bij 90 centimeter. Dergelijke afmetingen zijn interessant voor opleidingen die vaak met grotere objecten werken. Ook bedrijven kunnen gebruikmaken van de apparatuur.

3D-printers

Naast de grote lasersnijder zijn ook nieuwe 3D-printers gearriveerd: twee Ultimaker 2+ printers en een Ultimaker 3, welke is voorzien van twee printkoppen. Deze kunnen worden ingezet voor een print in twee kleuren, maar ook om een project te voorzien van in water oplosbare support.

Faciliteiten

RDM Centre of Expertise en Hogeschool Rotterdam investeren op de campus van RDM Rotterdam in state-of-the-art faciliteiten die bedrijven en onderwijsinstellingen alleen niet zouden kunnen realiseren. Alle faciliteiten op RDM zijn toegankelijk via de Innovation Connector. Kijk hier voor meer informatie. Voor vragen over het Havenlab kun je ook mailen naar [email protected]