Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Nieuwe machines voor Havenlab

RDM Centre of Expertise en Hogeschool Rotterdam investeren op de campus van RDM Rotterdam in state-of-the-art faciliteiten die interessant zijn bedrijven en onderwijsinstellingen. De nieuwste machines in het Havenlab zijn een lasersnijders en 3D-printers.

Lees meer

IT Campus van start!

IT Campus Rotterdam van start! Met dit initiatief willen het bedrijfsleven, het primair tot en met het hoger beroepsonderwijs en de lokale overheid inspelen op de grote behoefte in Rotterdam aan meer en beter it-talent.

Lees meer

Grofsmederij (sl)open

Het laatste grote renovatieproject op RDM Rotterdam is klaar. Jeroen Steens, Hoofd afdeling Port Development van het Havenbedrijf Rotterdam, opende donderdag 28 juni de Grofsmederij door een industriële schoonmaakrobot van het bedrijf VertiDrive, gevestigd in de loods, twee letters te laten verwijderen ‘GROFSMEDERIJ (SL)OPEN’.

Lees meer

RDM Onderzeebootloods futureproof

Onlangs zijn er diverse investeringen gedaan in de industriële RDM Onderzeebootloods waardoor de evenementenlocatie nog aantrekkelijker is voor het organiseren van grote evenementen.

Lees meer

Een toekomstbestendige haven en hogeschool

HBO-studenten van vitaal belang voor de toekomst van de haven. Allard Castelein van het Havenbedrijf Rotterdam legt uit waarom.

Lees meer

Techniek College Rotterdam nieuwste partner van RDM Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Techniek College Rotterdam hebben op 29 januari 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van RDM Rotterdam.

Lees meer

Lancering Rotterdam Makers District

Welkom in het Rotterdam Makers District. Zowel op RDM als in het M4H-gebied wordt bedacht, geëxperimenteerd en gemaakt op innovatieve wijze. Dus bundelen we de krachten!

Lees meer

Jules Dock wint Offshore Innovation Award

RDM-ondernemer Jules Dock werkt in het Innovation Dock aan een innovatief concept voor de offshore wind industrie: een toren die 50% lichter is dan bestaande torens.

Lees meer

Realise your prototype

Heb jij een geniaal idee wat kan leiden tot een prototype? Maak gebruik van de faciliteiten, knowhow en het netwerk van RDM Makerspace. Pitch jouw idee, word 3 maanden gratis lid van RDM Makerspace en realiseer jouw prototype!

Lees meer

RanMarine: via PortXL naar RDM Rotterdam

Richard Hardiman heeft zich per 1 oktober met zijn bedrijf op RDM Rotterdam gevestigd, een mooi resultaat van een startup die via PortXL in Rotterdam terecht is gekomen.

Lees meer