Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Vacature: Marketing communicatie adviseur

Het Makers District ontwikkelt zich aan weerszijden van de Maas, in de gebieden RDM en M4H (Merwe-Vierhavens), die ieder een klein programmabureau hebben.

Lees meer

Realise your prototype

Heb jij een geniaal idee wat kan leiden tot een prototype? Maak gebruik van de faciliteiten, knowhow en het netwerk van RDM Makerspace. Pitch jouw idee, word 3 maanden gratis lid van RDM Makerspace en realiseer jouw prototype!

Lees meer

RanMarine: via PortXL naar RDM Rotterdam

Richard Hardiman heeft zich per 1 oktober met zijn bedrijf op RDM Rotterdam gevestigd, een mooi resultaat van een startup die via PortXL in Rotterdam terecht is gekomen.

Lees meer

Opening Smart Tech Havenlab

Op 10 oktober is in het Innovation Dock – tijdens het event Onderweg naar een Duurzame HavenStad van het gelijknamige kenniscentrum – het Havenlab geopend.

Lees meer

RAMLAB fabriceert eerste scheepsschroef

Het RAMLAB heeft in samenwerking met Damen Shipyards Group ’s werelds allereerste 3D-geprinte scheepsschroef gefabriceerd, die alle kwaliteitskeuringen heeft doorstaan.

Lees meer

VertiDrive neemt intrek in Grofsmederij

VertiDrive , opgericht in 2008 , is een innovatief bedrijf dat veilige, milieuvriendelijke en kosteneffectieve robotoplossingen ontwikkelt. Het bedrijf neemt deze zomer zijn intrek in baai 1 van de Grofsmederij op RDM Rotterdam.

Lees meer

Oefenfabriek RDM Training Plant bereikt hoogste punt

De bouw van oefenfabriek RDM Training Plant heeft het hoogste punt bereikt. Op 31 mei 2017 werd de laatste en hoogste toren omhoog gehesen nadat burgemeester Ahmed Aboutaleb hiervoor het startsein gaf.

Lees meer

Jules Dock voorziet Giovanni van jas

Ter ere van het kampioenschap van Feyenoord heeft Giovanni van Bronckhorst een standbeeld gekregen in Museum Rotterdam. Jules Dock Shaping heeft het beeld afgewerkt en vakkundig voorzien van een sterke, beschermende epoxy coating.

Lees meer

250 m2 glazen wand onthuld in Onderzeebootloods

Op dinsdag 16 mei werd in de Onderzeebootloods op feestelijke wijze een nieuwe aanwinst gepresenteerd: een 250 m2 glazen wand in de gevel van de bijzondere en historische loods. Hiermee wordt de dynamiek van de Rotterdamse haven nog meer ervaren en betrokken bij evenementen.

Lees meer

Fundament RDM Training Plant gelegd

De bouw van de RDM Training Plant is een nieuwe fase ingegaan met het leggen van de betonvloer. De mijlpaal werd gemarkeerd met handafdrukken in het beton door de vier samenwerkende Rotterdamse partners.

Lees meer