Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Techniek College Rotterdam nieuwste partner van RDM Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Techniek College Rotterdam hebben op 29 januari 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van RDM Rotterdam.

Lees meer

Lancering Rotterdam Makers District

Welkom in het Rotterdam Makers District. Zowel op RDM als in het M4H-gebied wordt bedacht, geëxperimenteerd en gemaakt op innovatieve wijze. Dus bundelen we de krachten!

Lees meer

Jules Dock wint Offshore Innovation Award

RDM-ondernemer Jules Dock werkt in het Innovation Dock aan een innovatief concept voor de offshore wind industrie: een toren die 50% lichter is dan bestaande torens.

Lees meer

Realise your prototype

Heb jij een geniaal idee wat kan leiden tot een prototype? Maak gebruik van de faciliteiten, knowhow en het netwerk van RDM Makerspace. Pitch jouw idee, word 3 maanden gratis lid van RDM Makerspace en realiseer jouw prototype!

Lees meer

RanMarine: via PortXL naar RDM Rotterdam

Richard Hardiman heeft zich per 1 oktober met zijn bedrijf op RDM Rotterdam gevestigd, een mooi resultaat van een startup die via PortXL in Rotterdam terecht is gekomen.

Lees meer

Opening Smart Tech Havenlab

Op 10 oktober is in het Innovation Dock – tijdens het event Onderweg naar een Duurzame HavenStad van het gelijknamige kenniscentrum – het Havenlab geopend.

Lees meer

RAMLAB fabriceert eerste scheepsschroef

Het RAMLAB heeft in samenwerking met Damen Shipyards Group ’s werelds allereerste 3D-geprinte scheepsschroef gefabriceerd, die alle kwaliteitskeuringen heeft doorstaan.

Lees meer

VertiDrive neemt intrek in Grofsmederij

VertiDrive , opgericht in 2008 , is een innovatief bedrijf dat veilige, milieuvriendelijke en kosteneffectieve robotoplossingen ontwikkelt. Het bedrijf neemt deze zomer zijn intrek in baai 1 van de Grofsmederij op RDM Rotterdam.

Lees meer

Oefenfabriek RDM Training Plant bereikt hoogste punt

De bouw van oefenfabriek RDM Training Plant heeft het hoogste punt bereikt. Op 31 mei 2017 werd de laatste en hoogste toren omhoog gehesen nadat burgemeester Ahmed Aboutaleb hiervoor het startsein gaf.

Lees meer

Jules Dock voorziet Giovanni van jas

Ter ere van het kampioenschap van Feyenoord heeft Giovanni van Bronckhorst een standbeeld gekregen in Museum Rotterdam. Jules Dock Shaping heeft het beeld afgewerkt en vakkundig voorzien van een sterke, beschermende epoxy coating.

Lees meer