Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Nieuws

Gerenoveerde Onderzeebootloods geopend

Op donderdag 12 maart is de gerenoveerde Onderzeebootloods van RDM Rotterdam op spectaculaire wijze geopend door Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, en Jan van der Tempel, CEO Ampelmann Operations. Gadegeslagen door Jouke Goslinga, directeur van het programmabureau van RDM Rotterdam, sloegen zij de vonken van het aambeeld en openden daarmee deze grootse evenementenlocatie in de haven.

De bezoekers werden getrakteerd op flashbacks en previews van evenementen die plaatsvonden en nog plaatsvinden in de Onderzeebootloods, zoals dansvoorstelling Conny Janssen Danst, de tentoonstelling De Aanval van Museum Rotterdam en TechBase van Defensie.

 

 

Onderzeebootloods

Direct aan de Nieuwe Maas staat de RDM Onderzeebootloods. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, worden nu omvangrijke innovatieve evenementen georganiseerd. De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt volop inspiratie voor tal van zakelijke en culturele evenementen. De gerenoveerde Onderzeebootloods heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden en biedt ruimte aan evenementen tot wel 5.000 bezoekers. De loods heeft een oppervlakte van ca. 4.600 m2, een parkeerplaats achter de hal, voorziet in moderne faciliteiten en is geheel flexibel in te richten. Per schip over de Maas varen bezoekers geheel in stijl van Rotterdam Centrum naar het terrein van RDM Rotterdam, waar aangemeerd wordt in de Dokhaven.

 

 

Heeft u interesse in het organiseren van een evenement in de Onderzeebootloods, neem dan contact op met RDM Events.