Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Nieuws

Vacature Marketing en Communicatiemedewerker

Voor het Rotterdam Makers District zijn we op zoek naar een hands-on marketing en communicatiemedewerker. Iemand die binnen ons team zelfstandig werkt, initiatieven neemt en verrassend creatief is.

Rotterdam Makers District

De gebieden RDM Rotterdam en M4H Rotterdam vormen samen het Rotterdam Makers District. Gemeente en Havenbedrijf Rotterdam werken hier actief samen aan de gebiedsontwikkeling. De (voormalige) havengebieden transformeren naar een plek voor ondernemers en studenten die werken aan technologie├źn voor de toekomst van haven en stad. Het is een proeftuin en etalage voor innovaties op het gebied van energietransitie, circulariteit en digitalisering.

Jouw rol

Je hebt in deze functie veel contact met partners en ondernemers, en bent verantwoordelijk voor het totale pakket aan communicatiemiddelen. Voor RDM Rotterdam zijn in 2018 de kaders voor de communicatie gesteld en ligt de nadruk voor 2019 op de realisatie. Daarnaast organiseert het programmabureau RDM met haar partners enkele key-events om specifieke doelgroepen te bereiken. In jouw rol verzorg je de communicatie en help je mee met de productie van deze events. Bij het programmabureau M4H werk je samen met de communicatieadviseur, jouw rol daar is vooral uitvoerend.

Programmabureau RDM en M4H

RDM en M4H hebben aan weerszijden van de Maas een eigen programmabureau, je werkt op beide locaties, waarvan 24 uur voor RDM Rotterdam en 8 uur per week voor M4H Rotterdam. Je scheurt dus regelmatig met de watertaxi over het water tussen RDM en M4H. De opdracht start 1 maart 2019 voor 32 uur per week. De functie is voor minimaal een jaar.

Interesse? Volg dan deze stappen.
Als je interesse hebt in deze vacature, dan zijn de volgende stappen belangrijk om te nemen:
Stap 1: schrijf je voor vrijdag 8 februari 12:00 uur in bij de inhuurdesk van het Havenbedrijf Rotterdam.

Stap 2: Als je ingeschreven bent, kun je via de Inhuurdesk van 8 tot 15 februari reageren op deze  vacature.

Stap 3: In week 8 en 9 vinden de gesprekken plaats.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Delian de Gier, [email protected], 06 461 441 53. Voor meer informatie over de Inhuurdesk kun je terecht bij Nicole van der Koelen, [email protected].

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.