Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Nieuws

Wereldhavendagen 2018

Ook dit jaar doet RDM Rotterdam weer mee met de Wereldhavendagen. Zaterdag 8 september stap je aan boord bij Bootman Ben en ga je op proefjestocht met Evie Energie. Je kunt de tour zelfs uitbreiden met de excursie: Actie! ontdek de toekomst in de maak.

Excursie: Aan de slag! met Bootman Ben en Evie Energie

Bootman Ben laat zien hoe het is om bij de KRVE roeier te zijn. Heb jij net zoals onze bootmannen grote spierballen? Als Bootman moet je goed kunnen klimmen, klauteren en varen. Dagelijks klimmen wij op palen, boeien en steigers om de trossen van zeeschepen vast en los te maken. Ben leert jou de kneepjes van het vak. Doe de speurtocht, voer de opdrachten uit en vul de vragen in.

Evie Energie neemt je bij RDM Rotterdam mee op proefjestocht in het Innovation Dock. Zo ga je racen met een echte waterstofauto, ligt er een drone op je te wachten die niet vliegt in de lucht maar vaart in het water, ga je met een mini-onderzeeër een schat zoeken. Met Evie Energie ontdek je hoe cool RDM Rotterdam is.

Excursie 2 in 1: Ahoy! Ontdek de innovatieve makers van RDM en M4H

Dit is leuk! Je ontdekt het Rotterdam Makers District. Op RDM maak je een innovatieve proefjestocht in het supergave Innovation Dock en test je bij de KVRE of je echte bootman spierballen hebt. Vervolgens scheur je over het water naar M4H. Ahoy! In M4H ga je op ontdekkingsreis. Een echte toergids wacht je op. Samen ontdek je de toekomst in de maak.

Wacht niet te lang met boeken van deze excursie(s) VOL = VOL