RDM Onderzeebootloods

Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor evenementen tot 5.000 bezoekers. De RDM Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. De loodsen hebben samen een oppervlakte van ca. 4.400 m2 en beschikken over een parkeerplaats achter de hal, moderne faciliteiten en zijn geheel flexibel in te richten. De Spido, Waterbus en Watertaxi bieden voldoende mogelijkheden voor het snel en efficiënt vervoeren van grote groepen.

  • Industriële locatie van 4.400 m2
  • 3 sfeervolle ruimtes
  • Indrukwekkend hoog stalen plafond
  • Uitzicht over de haven met glazen pui
  • Flexibele wanden, bar en kantoor/kleedkamer
  • Vloerverwarming en luchtbehandeling
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Razendsnel wifi

Doe een aanvraag

Download deze video

Het is nu mogelijk om uw evenement 3D in te tekenen. U kan de CAD bestanden aanvragen indien gewenst.

Download hier beeldmateriaal en plattegronden om een goed beeld te krijgen van de setting en mogelijkheden.

Deze events gingen u voor

Zakelijke bijeenkomsten als de 3D Printing Conference, General Assembly en het Landelijke Energiedialoog van Ministerie van Economische Zaken. Maar ook publieksevenementen als De Aanval van Museum Rotterdam, TechBase van Ministerie van Defensie, dansvoorstelling Conny Janssen Danst, techniekfestival Nederland innoveert en Blown Away van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Hier vind je een actuele terugblik van de mooiste events.

Klik hier voor meer foto’s van voorgaande events en voor een overzicht van de mogelijkheden en settings.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over uw evenement in de RDM Onderzeebootloods of het RDM Congrescentrum contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of [email protected].

Blader hier door de brochure met de verschillende RDM Evenementenlocaties.

 

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief RDM Event boeit!