Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

RDM Innovation Connector

Je hebt een idee. Maar waar haal je de kennis, capaciteit en faciliteiten vandaan om de haalbaarheid te onderzoeken en een concreet prototype te maken? Lang niet alle bedrijven hebben ruimte en budget voor hightech apparatuur, zoals industriële robotarmen, 3D-metaalprinters of een waterloopkundig laboratorium. Of het ontbreekt aan kennis vanuit specifieke disciplines.

Alle mogelijkheden onder één dak…

De RDM Innovation Connector biedt al deze mogelijkheden onder één dak; hightech machines om direct te prototypen én ondersteuning vanuit verschillende kennisinstellingen. Via één aanspreekpunt word je direct verder geholpen om jouw idee snel en met een lage investering te verwezenlijken, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

 

…wat tot vele innovaties heeft geleid

De op RDM Rotterdam gevestigde bedrijven maken al volop gebruik van het moderne machinepark en de kennis en kunde van de onderwijsinstellingen, wat inmiddels al tot vele innovaties heeft geleid.

Één aanspreekpunt

Wilt u gebruikmaken van één van de prototyping- en testfaciliteiten en/of samenwerken met de kennisinstellingen? Neem contact op met Dorien Marijs via 06 15 64 11 69 of via [email protected].

 

Bekijk hier het overzicht met alle faciliteiten.