RDM Kantine

Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kun je ook nu genieten van een hapje en een drankje. In de voormalige Centrale Kantine van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij aan de Heijplaatstraat 3 is de RDM Kantine (voorheen Dokkaffee) gevestigd. Hier kun je terecht voor onder andere een kop koffie, ontbijtje met verse jus, een belegd broodje, een maaltijdsalade, de RDM gehaktbal of de befaamde taart van Dudok.

De RDM Kantine is meer dan een horecagelegenheid. Het verleden van RDM is hier nog steeds voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist. Het is een plek om te ontmoeten, te werken of gewoon te genieten van het uitzicht over RDM Rotterdam en de Dokhaven. Er is gratis WiFi en ook vinden er regelmatig exposities plaats.

Bij de RDM Kantine kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch, een gezellige borrel, zakelijke meeting, private dining of je bruiloft. De RDM Kantine is geopend tot 19.00 uur. Voor € 10 serveren ze je een heerlijke daghap.

Reserveren kan via 010-4291834 of [email protected]. Bezoek voor meer informatie over de RDM Kantine en de openingstijden hun website.