Resultaten Bedrijvenmonitor 2018

Iedere dag een stukje beter!
Natuurlijk beginnen we bij het programmabureau te glimmen bij alles wat je top vindt, maar heel eerlijk de tips helpen ons om jou als huurder nog beter te kunnen bedienen. Met de resultaten uit de Bedrijvenmonitor 2018 zijn wij aan de slag gegaan. Hieronder de beste drie Tips en Tops.

Tips en Tops
Tops: locatie, diversiteit bedrijven en in het Innovation Dock wordt de onderlinge verbinding ook als een sterk punt genoemd.
Tips: stimuleren van meer samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven, bewegwijzering/zichtbaarheid bedrijven en bereikbaarheid OV.

Wat hebben we met de Tips gedaan?

Stimuleren van samenwerking
Samenwerking kan alleen ontstaan als we elkaar makkelijk weten te vinden. Alle informatie die je nodig hebt om in contact te komen met het onderwijs/bedrijfsleven hebben wij handig bij elkaar gebracht in de Wegwijzer. Een ander belangrijk verbindend element hierin is de Innovation Connector. En in september lanceren we het community platform ‘Inside Rotterdam Makers District’. Op dit platform brengen we vraag en aanbod bij elkaar, komt er een talentportal, Linkedin systeem en een overzicht van alle events in het gebied. De komende weken ga je hier veel over zien en horen.

Bewegwijzering/zichtbaarheid bedrijven
Waar moet ik zijn op RDM Rotterdam blijft een punt van aandacht. Heb je al gezien dat we de bewegwijzering in het Innovation Dock hebben aangepakt en verbeterd?

Bereikbaarheid RDM en M4H
Voor wat betreft de bereikbaarheid met het OV monitoren we de passagiersstromen nauwkeurig en  hebben we nauw contact met de Waterbus en de RET. Zo gaat vanaf 1 januari 2022 de Watertaxi de verbinding doen. De huidige lijn 18 wordt vervangen door een kortere en flexibelere verbinding, waardoor RDM en M4H goed ontsloten worden. Vanaf RDM/Heijplaat vaart Watertaxi Rotterdam naar Marconistraat. Daar stelt de Watertaxi deelfietsen beschikbaar voor reizigers om hun reis te vervolgen richting eindbestemming of ander openbaar vervoer.

En als laatste! Heb je de supermarkt op Heijplaat al ontdekt?