Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

rondleidingen

Rondleiding Innovatie

Ingrediënten rondleiding

  • Onder begeleiding van een gids wandel je in het Innovation Dock langs de diverse innovatieve bedrijven en de onderwijsinstellingen Techniek College Rotterdam en de Hogeschool Rotterdam met de werkplaatsen en Living Labs van het RDM Centre of Expertise.

Het RDM-terrein wordt in hoog tempo ontwikkeld tot dé plek voor innovatie in de haven. RDM Rotterdam vervult daarbij een cruciale rol in het verwezenlijken van ambities op het gebied van bedrijvigheid, innovatie, kennisopbouw, techniekpromotie, talentontwikkeling en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Het Innovation Dock van RDM Rotterdam biedt letterlijk en figuurlijk ruimte voor deze innovaties. In de grote, open loods kunnen technische projecten worden ontworpen, ge-prototyped, geassembleerd en getest. Innovation Dock is het visitekaartje van de innovatiekracht van de Rotterdamse haven, waar ondernemerschap en onderwijs elkaar treffen in een dynamische, maritieme test- en productieomgeving.

Interdisciplinaire kruisbestuiving moet gaan zorgen voor verrassende en baanbrekende innovaties. Daarbij is het doel een goede mix en dynamiek te krijgen van MBO, HBO en universitair onderwijs enerzijds, en start-ups, MKB en multinationals anderzijds.

Tarief

De kosten van de standaard rondleiding bedraagt € 150,- (excl. 21% btw) per uur voor een groep van maximaal 25 personen.
Een rondleiding op maat is mogelijk op aanvraag. Hiervoor berekenen wij op basis van nacalculatie het aantal uren voor het organiseren van je rondleiding a € 75,- per uur. Vooraf ontvang je een prijsopgave. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].Aantal deelnemers

Taal van de rondleiding

Gewenste rondleiding:
InnovatieArchitectuur & HistorieFietstour RDMMerwe-VierhavensMakers District

StandaardMaatwerk*

*Hier zijn extra kosten aan verbonden

Betaalwijze:
Pin bij aanvang rondleiding.*Buitenlandse delegaties alleen mogelijk per pin.Factuur

Factuur gegevens invoeren a.u.b: