Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

rondleidingen

Rondleiding Innovatie

Ingrediënten rondleiding

  • Oprichting campus RDM Rotterdam, samenwerking Havenbedrijf Rotterdam en Hogeschool Rotterdam
  • RDM als productie- en assemblagelocatie voor bestaande en nieuwe spelers in de maritieme en havenindustrie zoals Ampelmann en RDM Makerspace
  • RDM als verlengstuk en werkplaats van de R&D-afdelingen van grote spelers uit de maritieme en havenindustrie

Het RDM-terrein wordt in hoog tempo ontwikkeld tot dé plek voor innovatie in de haven. RDM Rotterdam vervult daarbij een cruciale rol in het verwezenlijken van ambities op het gebied van bedrijvigheid, innovatie, kennisopbouw, techniekpromotie, talentontwikkeling en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Het Innovation Dock van RDM Rotterdam biedt letterlijk en figuurlijk ruimte voor deze innovaties. In de grote, open loods kunnen technische projecten worden ontworpen, ge-prototyped, geassembleerd en getest. Innovation Dock is het visitekaartje van de innovatiekracht van de Rotterdamse haven, waar ondernemerschap en onderwijs elkaar treffen in een dynamische, maritieme test- en productieomgeving.

Interdisciplinaire kruisbestuiving moet gaan zorgen voor verrassende en baanbrekende innovaties. Daarbij is het doel een goede mix en dynamiek te krijgen van MBO, HBO en universitair onderwijs enerzijds, en start-ups, MKB en multinationals anderzijds.

Tarief

De kosten van deze rondleiding bedragen € 150,00 (excl. 21% btw) per uur voor een groep van maximaal 25 personen. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].

 


Aantal deelnemers

Taal van de rondleiding

Gewenste rondleiding