Rondleiding Makers District

Ingrediënten rondleiding Rotterdam Makers District:

  • RDM Rotterdam (campus RDM Rotterdam (Hogeschool Rotterdam/Techniek College) + Innovation Dock)
  • Merwe-Vierhavens (M4H)

In de haven van Rotterdam krijgen innovators volop ruimte, mogelijkheden en steun om te slagen. Innoveren doe je in het Makers District. Dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. De gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H) vormen samen het Rotterdam Makers District.

Hier kunnen jonge bedrijven doorgroeien en grote bedrijven experimenteren met nieuwe producten of processen. Er worden nieuwe technologieën uitgedacht, getest en toegepast. Deze nieuwe technologieën zijn gebaseerd op digitalisering, robotisering, additive manufacturing en op het toepassen van nieuwe, duurzame energie en materialen. De samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen in de regio maakt dat jongeren hier kennismaken met de technieken van de toekomst. Dit maakt het Makers District tot een proeftuin en etalage van de nieuwe economie.

De kosten van de standaard rondleiding bedraagt € 300,- (excl. 21% btw en kosten watertaxi) voor een groep van maximaal 10 personen. Deze tour duur 2,5 uur (inclusief reistijd).
Een rondleiding op maat is mogelijk op aanvraag. Hiervoor berekenen wij op basis van nacalculatie het aantal uren voor het organiseren van je rondleiding a € 75,- per uur. Vooraf ontvang je een prijsopgave. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].

 


    Aantal deelnemers

    Taal van de rondleiding

    Gewenste rondleiding:
    Rondleiding InnovatieRondleiding Architectuur & HistorieFietstour RDMMakers DistrictRondleiding M4H