Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

rondleidingen

Rondleiding Makers District

Ingrediënten rondleiding

Rotterdam Makers District:

  • RDM Rotterdam (campus RDM Rotterdam (Hogeschool Rotterdam/Techniek College) + Innovation Dock)
  • Merwe-Vierhavens (M4H)

In de haven van Rotterdam krijgen innovators volop ruimte, mogelijkheden en steun om te slagen. Innoveren doe je in het Makers District. Dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. De gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H) vormen samen het Rotterdam Makers District.

Hier kunnen jonge bedrijven doorgroeien en grote bedrijven experimenteren met nieuwe producten of processen. Er worden nieuwe technologieën uitgedacht, getest en toegepast. Deze nieuwe technologieën zijn gebaseerd op digitalisering, robotisering, additive manufacturing, en op het toepassen van nieuwe, duurzame energie en materialen. De samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen in de regio maakt dat jongeren hier kennismaken met de technieken van de toekomst. Dit maakt het Makers District tot een proeftuin en etalage van de nieuwe economie.

Vanaf mei 2018 start de Makers District rondleiding. Meer informatie volgt. Reserveren kan vanaf mei via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie contact op met het Informatiecentrum via 010 – 252 44 72.Aantal deelnemers

Taal van de rondleiding

Gewenste rondleiding:
InnovatieArchitectuur & HistorieFietstour RDMMerwe-VierhavensMakers District

StandaardMaatwerk*

*Hier zijn extra kosten aan verbonden

Betaalwijze:
Pin bij aanvang rondleiding.*Buitenlandse delegaties alleen mogelijk per pin.Factuur

Factuur gegevens invoeren a.u.b: