Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

rondleidingen

Rondleiding M4H Rotterdam

Ingrediënten rondleiding

  • Al wandelend door het gebied maak je kennis met een nieuw stadsdeel in wording.

Aan de overkant van RDM Rotterdam, aan de andere kant van de Maas, ligt Merwe-Vierhavens (M4H). Hier broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier pionerende en ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam gaan het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemengd gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw, horeca en andere stedelijke functies.

Sterke punten van M4H zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. RDM en M4H vormen samen het Rotterdam Makers District. Zie rondleiding Makers District.

Tarief

De kosten van één rondleiding bedragen € 150,00 (excl. 21% btw) per uur voor een groep van maximaal 25 personen. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].Aantal deelnemers

Taal van de rondleiding

Gewenste rondleiding:
InnovatieArchitectuur & HistorieFietstour RDMMerwe-VierhavensMakers District

StandaardMaatwerk*

*Hier zijn extra kosten aan verbonden

Betaalwijze:
Pin bij aanvang rondleiding.*Buitenlandse delegaties alleen mogelijk per pin.Factuur

Factuur gegevens invoeren a.u.b: