Rondleiding M4H Rotterdam

Ingrediënten rondleiding

  • Al wandelend door het gebied maak je kennis met een nieuw stadsdeel in wording.

Aan de overkant van RDM Rotterdam, aan de andere kant van de Maas, ligt Merwe-Vierhavens (M4H). Hier broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier pionerende en ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam gaan het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemengd gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw, horeca en andere stedelijke functies.

Sterke punten van M4H zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. RDM en M4H vormen samen het Rotterdam Makers District. Zie rondleiding Makers District.

Kosten tour

De kosten van één rondleiding bedragen € 150,00 (excl. 21% btw) voor een groep van maximaal 20 personen. De duur van deze tour is 1 uur.
Een rondleiding op maat is mogelijk op aanvraag. Hiervoor berekenen wij op basis van nacalculatie het aantal uren voor het organiseren van je rondleiding a € 75,- per uur. Vooraf ontvang je een prijsopgave. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].

 


    Aantal deelnemers

    Taal van de rondleiding

    Gewenste rondleiding:
    Rondleiding InnovatieRondleiding Architectuur & HistorieFietstour RDMMakers DistrictRondleiding M4H