Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

SkelEx

Gaurav Genani is de bedenker van de innovatieve SkelEx. Dit niet-aangedreven exoskeleton voor het bovenlichaam verlicht werkzaamheden waarbij armen intensief gebruikt worden. 

Lees meer

Realise your prototype

Heb jij een geniaal idee wat kan leiden tot een prototype? Maak gebruik van de faciliteiten, knowhow en het netwerk van RDM Makerspace. Pitch jouw idee, word 3 maanden gratis lid van RDM Makerspace en realiseer jouw prototype!

Lees meer

Studio RAP groeit rap

Deze drie jonge architecten startten Studio RAP en maken met hun unieke ontwerpproces, gebaseerd op high-end, digitale ontwerptechnieken en robotische productie het verschil in de architectuur.

Lees meer

RAMLAB: Metal parts on demand

Op dit moment is RAMLAB bezig met de eerste gecertificeerde schroef die binnenkort bevestigd zal worden aan een schip van DAMEN Shipyards. Hiermee maakt RAMLAB echt reuring in de industrie, want dit is nog nooit eerder gedaan.

Lees meer

Internet of Things Academy

Aan de TU Delft technische bestuurskunde gestudeerd, daarna bij YES!Delft gewerkt en inmiddels is Jurjen Lengkeek naast RDM Makerspace één van de oprichters van de Internet of Things Academy (IoT Academy)

Lees meer

Maak het op RDM

In navolging van de Maker Movement in de Verenigde Staten openden Vincent Wegener en Jurjen Lengkeek in de zomer van 2013 de RDM Makerspace. Robotarmen, drones, lasersnijders, IoT en 3D-printers zijn daarmee voor iedereen toegankelijk.

Lees meer

Aqitec gaat het gewoon maken

Aqitec combineert techniek, industrieel ontwerp, hydrodynamica en/of elektronica bij het ontwikkelen van het optimale product. Met vooral een praktische insteek: we gaan het gewoon maken!

Lees meer

Iris Edelsmid reist op haar longboard naar RDM

Iris Edelsmid is student Industrieel Product Ontwerpen bij Hogeschool Rotterdam en reist iedere dag op haar longboard naar RDM – helemaal vanuit Rotterdam Noord!

Lees meer

100% elektrische foodtruck

Een Citroën HY uit 1973 is door studenten Automotive van Hogeschool Rotterdam omgebouwd tot de eerste 100% elektrische foodtruck van Rotterdam.

Lees meer

Bouwen aan je eigen Tiny House

Jan-Willem en Noortje bouwen hun eigen Tiny House in het Innovation Dock op RDM en achter het bouwen van en wonen in dit Tiny House huist een bijzondere levensvisie.

Lees meer