Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Showcases

Internet of Things Academy

“Discover, make, use, is niet voor niet ons logo! Samen ontdekken, het samen maken en vervolgens samen gebruiken. Daar mogen we trots op zijn.”

Aan de TU Delft technische bestuurskunde gestudeerd, daarna bij YES!Delft gewerkt en inmiddels is Jurjen Lengkeek naast RDM Makerspace één van de oprichters van de Internet of Things Academy (IoT Academy). Samen met KPN en verschillende partners werken ze hier samen om de IoT markt te stimuleren. Hier worden niet alleen slimme technologische ideeën bedacht, maar ze gaan ze nog een keer maken ook! Dat kan bijvoorbeeld zijn een slimme prullenbak of een slimme lantaarnpaal en dat samen creëert een slimme stad, een slim huis of een slimme fabriek.

Weten wat de Internet of Things Academy voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak een afspraak via www.iotacademy.nl.

 

Zelf een prototype ontwikkelen?

Heb jij zelf een idee wat je wilt testen of wil je een prototype ontwikkelen? Met de Innovation Connector van RDM Rotterdam heb je via één loket toegang tot onder andere industriële robotarmen, 3D-printers, CNC-frezen, lasersnijders of een waterloopkundig laboratorium. Naast alle technische faciliteiten helpen RDM’s innovatieve bedrijven en kennisinstellingen je graag verder met hun kennis en ervaring.

Voor meer informatie, neem contact op met René Schmitt via 06-11004699 of [email protected].