Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Showcases

Supersnelle betonreparatie

MgAubel is een jong bedrijf dat mineraalcomposieten produceert en herontwikkeld. Een smart-eco materiaal dat wordt gebruikt voor de reparatie van betonnen infrastructuur en voor urgente renovaties. Veel betonnen infrastructuur is verouderd en moet daarom eens in de zoveel tijd gerepareerd worden. Als een schip door een beschadigde kademuur niet kan afmeren, kunnen de kosten oplopen tot wel 100.000 euro per dag.

Slim en snel product

Het product van MgAubel bestaat uit mineralen (veelal afkomstig uit de regio) en bevat ook industrieel en biologisch afval. Het belangrijkste kenmerk van het product is dat het snel werkt. Zelfs zo snel dat het na 24 uur eigenschappen heeft die gelijk zijn aan de eigenschappen van beton na 28 dagen. Het product van MgAubel is bijvoorbeeld toepasbaar bij het repareren van kademuren, zoals hier in de haven van Rotterdam.

Waarom RDM Rotterdam

De reden dat MgAubel gevestigd is op RDM Rotterdam is dat zij hier een mix van innovatieve denkers vonden. Onderwijs en bedrijfsleven werken hier samen. De perfecte locatie voor MgAubel. En passend bij de ambitie om verder te groeien in Nederland én het buitenland.

Voor meer informatie kijk op: MGAubel