Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Iris Edelsmid reist op haar longboard naar RDM

Iris Edelsmid is student Industrieel Product Ontwerpen bij Hogeschool Rotterdam en reist iedere dag op haar longboard naar RDM – helemaal vanuit Rotterdam Noord!

Lees meer

Tom van Nispen

Op RDM Rotterdam doet Tom van Nispen (22) de opleiding hbo Automotive. We hebben een klassieke Citroën HY-bus van de sloop gered. Zijn eerste leven reed hij op benzine en wij hebben hem nu een tweede leven gegeven met een elektrische aandrijving.

Lees meer

Michael Verdoold

In het derde jaar van zijn opleiding Scheepsbouwkunde aan de Rotterdam Mainport University komt Michael Verdoold voor het eerst in aanraking met RDM Rotterdam. Sindsdien is hij er niet meer weg te slaan.

Lees meer

Tessa Zimmerman

De 16-jarige Tessa Zimmerman zit in het eerste jaar van de opleiding Verspanen aan het Albeda College. In een klas vol jongens bewijst Tessa dat meisjes dit ook kunnen. En daar is ze trots op!

Lees meer

Shai Soepijan

Shai Soepijan (19) zit inmiddels in het tweede jaar van de opleiding Constructiewerker niveau 2 aan het Albeda College op RDM Rotterdam. Dat bevalt zo goed dat hij graag wil doorstromen naar niveau 3 als hij straks klaar is.

Lees meer