Human Capital

Studio RAP groeit rap

“Wij ontmoetten elkaar alledrie op de TU Delft en het gave was dat we alledrie dezelfde visie deelden over waar ons vak naartoe moest gaan en we zagen met name veel kansen in robots”

Deze drie jonge architecten startten Studio RAP en maken met hun unieke ontwerpproces, gebaseerd op high-end, digitale ontwerptechnieken en robotische productie het verschil in de architectuur. Ze vallen continu in de architectuurprijzen en hun werk valt in de smaak bij toonaangevende opdrachtgevers als ABN AMRO, Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam en Gemeente Den Haag.

Hoe is Studio RAP in zo’n rap tempo gegroeid? Dat zie je hier!

“Met de relaties van RDM Makerspace, maar ook door de vele rondleidingen op RDM Rotterdam, kwamen onze eerste opdrachtgevers bij ons terecht. Een betere manier van acquisitie is er eigenlijk niet.”

 

 Zelf een robot inzetten?

Heb jij zelf een idee wat je wilt testen of wil je een prototype ontwikkelen? Met de Innovation Connector van RDM Rotterdam heb je via één loket toegang tot onder andere industriële robotarmen, 3D-printers, CNC-frezen, lasersnijders of een waterloopkundig laboratorium. Naast alle technische faciliteiten helpen RDM’s innovatieve bedrijven en kennisinstellingen je graag verder met hun kennis en ervaring.

Voor meer informatie, neem contact op met René Schmitt via 06-11004699 of [email protected].