Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Terugblik events

De afgelopen periode hebben diverse spraakmakende evenementen hun weg gevonden naar een locatie vol innovatie en inspiratie: RDM Rotterdam. De plek waar jaren geleden onderzeeboten werden gebouwd. De plek waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt. Waar de glorie van weleer zichtbaar is met een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van wereldstad Rotterdam. RDM Events inspireert je graag met een aantal van deze events. Hopelijk word je erdoor geboeid of nog leuker; staat jouw event er volgende keer ook tussen!

Toffler – 19 november 2016

Rico Adriaanse, Toffler: “Toffler Indoor Festival vond half november plaats; een evenement dat in het teken stond van het 5-jarig bestaan van de Rotterdamse club Toffler. Net zoals de club een unieke locatie is (voormalige voetgangerstunnel onder het Weena) is ook de RDM Onderzeebootloods een unieke Rotterdamse locatie en dus dé perfecte plek om dit jubileum te kunnen vieren. Het uitverkochte event was een groot succes!

 

50 jaar ECT – 10 t/m 14 november 2016

Van 10 t/m 14 november jl. was de RDM Onderzeebootloods de plek waar het 50-jarig jubileum van ECT Terminals meerdere dagen werd gevierd. Volgens de organisatie was er geen betere plek dan op RDM Rotterdam: “De aanrijroute langs de zeecontainers en het uitzicht op Rotterdam vanuit de loods zijn spectaculair”. Personeel, zakelijke relaties en oud medewerkers genoten van een indoor festival waarbij de ontmoeting centraal stond. Zowel live entertainment als 3D mapping werden toegepast om de bezoeker te vermaken.

Extraatje: Tegelijk met dit evenement vond op 10 november in het RDM Congrescentrum een ontvangst plaats van IDEA Talent Scout. Aanstormend talent in de evenementenbranche kreeg een rondleiding in de loods van organisator WOP. Zij werden geïnspireerd om zelf creatief om te gaan met evenementenlocaties en werden uitgedaagd in het geven van elevator pitches aangaande het live communicatievak.

 

AIVP Congres – 5 t/m 7 oktober 2016

Heleen Kraak-Deijl, Programmasecretaris Programmabureau Stadshavens Rotterdam: “Rotterdam was begin oktober gastheer van de ’15th World Conference Cities and Ports’. De internationale conferentie van de AIVP (Association Internationale Villes et Ports) richtte zich op de economisch en sociaal maatschappelijke vraagstukken die veel havensteden gemeen hebben en de wijze waarop de relatie haven en stad daarbij verder kan worden versterkt. Het overkoepelende thema van de conferentie was ‘crossovers’ (tussen haven en stad).

De RDM Onderzeebootloods was bij uitstek de locatie voor deze conferentie. RDM Rotterdam is immers de plek waar stad en haven elkaar kussen! In totaal heeft Rotterdam ruim 400 representanten mogen ontvangen uit meer dan 50 verschillende landen. Voor de AIVP-leden was de RDM Onderzeebootloods een onconventionele locatie, maar achteraf was men enorm enthousiast!

 

Hortigala van het Jaar – 28 oktober 2016

Op vrijdagavond 28 oktober werd tijdens het Hortigala van het Jaar de nieuwste Hillenraad100 gepresenteerd. Deze geeft voor de 14e keer op rij een ranking van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse glastuinbouwsector.

Organisator Co Solo events zoekt jaarlijks voor het Hortigala naar een locatie met een bijna verborgen boodschap. Dit jaar waren de galabezoekers welkom in de RDM Onderzeebootloods. “Onderzeeërs“, zo vertelt Martien Penning van Hillenraad Partners, veranderden het beeld van oorlogsvoering op zee volledig. Ineens kon de vijand ook van onderen komen, en bovendien onzichtbaar naderen. Die metafoor is 100% van toepassing op het ondernemen van nu. Nieuwe technologie baant de weg voor volkomen nieuwkomers. Het Hortigala 2016 had een intieme sfeer en paste perfect op RDM Rotterdam.”

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de evenementenlocaties en mogelijkheden contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of [email protected].

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!