Terugblik events

De afgelopen periode hebben diverse spraakmakende evenementen hun weg gevonden naar een locatie vol innovatie en inspiratie: RDM Rotterdam. De plek waar jaren geleden onderzeeboten werden gebouwd. De plek waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt. Waar de glorie van weleer zichtbaar is met een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van wereldstad Rotterdam. RDM Events inspireert je graag met een aantal van deze events. Hopelijk word je erdoor geboeid of nog leuker; staat jouw event er volgende keer ook tussen!

Klik hier voor meer foto’s van voorgaande events.

 

MUST – 2 februari 2018

Op vrijdag 2 februari 2018 vormde de RDM Onderzeebootloods het decor voor een uitverkocht MUST 2018. Een avond gevuld met de beste house, club, Techhouse en Deephouse muziek. Met de bekende Amerikaanse Erick Morillo als headliner kon het niet anders dan dat deze editie van MUST uitverkocht zou raken. Een volle RDM Onderzeebootloods genoot deze avond van de muziek van zowel nationale en internationale artiesten.

 

Maritime Awards Gala – 6 november 2017

Op maandag 6 november 2017 vond de 12e editie van het Maritime Awards Gala plaats, hét jaarlijkse evenement waar de innovatieve topprestaties uit de sector gepresenteerd worden aan de captains of industry. De RDM Onderzeebootloods vormde het decor voor het event waar 850 maritieme professionals de innovatiekracht van de Nederlandse maritieme sector vieren. Tijdens het gala kon er genoten worden van een heerlijk diner, was men getuige van de uitreiking van vijf prestigieuze Maritime Awards en was er voldoende gelegenheid tot het ontmoeten van relaties uit de sector.

 

Missie RDM – 2 september 2017

Zaterdag 2 september, tijdens de Wereldhavendagen, kregen families met kinderen de gelegenheid om de wereld met behulp van techniek een stukje beter en mooier te maken. Missie RDM bestond uit een parcours van vier missies: missie haven, missie stad, missie vervoer en missie energie. Speelse activiteiten zorgden ervoor dat kinderen op een leuke manier in contact kwamen met de toekomst van techniek. Na het behalen van alle missies, kregen ze een officieel RDM certificaat, soms zelfs uitgereikt door de echte kapitein Valerio Zeno.

Wendy van Leusden, bezoeker van Missie RDM: “Met 10 kinderen Missie RDM bezocht. Wat een topdag! Ze waren onder de indruk van de geweldige locatie. Niets anders gehoord dan “WoW” en “wat gaaf”! Volgend jaar weer?”

Bekijk hier het foto-album van Missie RDM.

 

Future Flux Festival – 9 en 1o juni 2017

Op vrijdag 9 & zaterdag 10 juni bestond de Onderzeebootloods uit een Playground vol ‘instructables’, interactieve installaties en performances; FabCity, waarin creatieven, industrie en publiek samenwerkten aan nieuwe ideeën. De vrijdag ging van start met Industry Day; het exclusieve business event van FUTURE FLUX FESTIVAL en werd afgesloten met muziek, samengesteld door Hefty Hefty & Lowriders Recordings.

Tanja Koning, creatief directeur van Future Flux Festival over de evenementenlocatie: “Juist de enorme ruimte die de Onderzeebootloods heeft maakte dat het festival een avontuur wordt”

 

Scumbash – 4 maart 2017

Op 4 maart 2017 was de RDM Onderzeebootloods het decor voor de vierde editie van Scumbash, een festival met verschillende bands als Zeke, Stiff Little Fingers en Batmobile, georganiseerd door de Schorem Crew. Muziek die normaal wordt gedraaid op de jukebox in de barbiershop verscheen nu op het podium. De grootste editie tot nu toe met een groot aanbod van bands, drie verschillende stages en nog veel meer side-acts. Denk aan pompadoers of tatoeëerders. Daarnaast was er ook genoeg aanbod aan eten. Scumbash, one day of pure Rock ‘n’ Roll!

 

 

Klik hier voor meer foto’s van voorgaande events.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de evenementenlocaties en mogelijkheden contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of [email protected].

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!