Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

event

Future Flux Festival

FUTURE FLUX FESTIVAL (FFF) is een festival voor nieuwsgierige mensen en een platform voor nieuwe ontwikkelingen in techniek, kunst en innovatie. Het past daarmee bij Rotterdam als stad waar de ruimte is om ideeën niet alleen te ontwikkelen, maar ook te testen en uit te voeren. Dat je de wereld kunt veranderen door dingen te maken is daarbij het uitgangspunt. Het festival vindt plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. In 2016 vond de allereerste editie plaats. Dit jaar is FFF terug met een meerdaags festival: op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni stap je in een wereld vol spectaculaire technologie, nieuwe kunst, performances en muziek tijdens FUTURE FLUX FESTIVAL 2017.

 

Spectaculaire technologie en nieuwe kunst

FUTURE FLUX FESTIVAL bestaat uit een Playground vol ‘instructables’, interactieve installaties en performances; Workstations waarin creatieven, industrie en publiek samenwerken aan nieuwe ideeën; een Academy waar je je onderdompelt in kennis van anderen en de Industry Day zoekt verschillende manieren van samenwerking met andere organisaties en bedrijfsleven. Bekijk de aftermovie van vorig jaar voor een indruk:

 

Industry Day

3D printing, Internet of Things, robotisering en nieuwe materialen; in hoog tempo verandert de maakindustrie. Tijdens Industry Day op 9 juni kijken we hoe je slim kunt anticiperen op ontwikkelingen die onze omgeving in rap tempo veranderen. De Industry Day bestaat uit een conferentie, diverse workshops, studio visits, How Do You Do tafel-sessies en een netwerkborrel. Laat je op deze dag inspireren door de pioniers die al prototypend en met een frisse, tegendraadse blik de bestaande business openbreken!

 

Tickets

Bestel je tickets voor FUTURE FLUX FESTIVAL 2017 snel via de website van FFF!