Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

event

Harbour run

Zondag 8 oktober 2017 11.00 uur

Na het succes van vorig jaar vinden de start en finish ook tijdens de jubileumeditie van de Harbour Run plaats op het terrein van de RDM Onderzeebootloods. Het rauwe, industriële karakter van de loods sluit perfect aan bij de Rotterdamse obstacle run.

Vorig jaar mocht de imposante industriële RDM Onderzeebootloods al 6.000 deelnemers van de Harbour Run ontvangen. Tijdens de 5e editie van de Harbour Run, op zondag 8 oktober, starten en finishen er zelfs circa. 7.500 deelnemers in de prachtige hal midden in het hart van de Rotterdamse haven. Daarnaast wordt een deel van de RDM Onderzeebootloods als businessarea gebruikt voor de 225 bedrijventeams die deelnemen aan de Harbour Run. De loods is niet alleen open voor deelnemers, maar ook toeschouwers kunnen een kijkje nemen op deze unieke plek in de Rotterdamse haven.

De Harbour Run is een obstacle run dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden speciaal voor de Harbour Run lopers opengesteld. Tijdens de obstacle run trotseren de deelnemers een parcours van 10 km met onderweg 30 obstakels. Zowel individuen, groepen als bedrijven kunnen deelnemen aan het Rotterdamse evenement. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een obstacle run waar duizenden deelnemers uit het hele land aan deelnemen.

Meer info of je inschrijven? Ga naar www.harbourrun.nl.