Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

event

MIRROR MIRROR

Woensdag 21 juni t/m zondag 9 juli 2017

I.s.m. Sinfonia Rotterdam en Aloha presenteert Conny Janssen Danst in de zomer van 2017, als hoogtepunt van het jubileumjaar, de terugkeer van deze succesvolle locatievoorstelling naar de Rotterdamse haven. Mét ijzersterke dansers en live muziek van Sinfonia Rotterdam, het orkest o.l.v. Conrad van Alphen.

MIRROR MIRROR wordt in alle opzichten een totaalbelevenis. Gelegen aan de Maas vormt de immense ruimte van de RDM Onderzeebootloods met zijn architectonische metaalconstructies de plek waar dans, live muziek, diner en een levendig randprogramma samenkomen.

De pers overlaadde MIRROR MIRROR met sterren en schreef

‘Emotionele, intuïtieve dans in een karkas van staal en beton […] Wat een mooie, troostrijke voorstelling.’ – Trouw *****

‘Een hoogtepunt in het oeuvre van Conny Janssen.’ – De Volkskrant ****

‘Conny Janssen Danst verleidt op spetterende wijze met MIRROR MIRROR.’ – Cultuurbewust ****

Kaartverkoop

Meer informatie over de voorstelling lees je hier.
Tickets vanaf € 32,50. Bestel je kaarten hier.

Wo 21 juni t/m zo 9 juli 2017
wo, do, vr, za: aanvang 20.30 uur
zo: aanvang: 15.00 uur

Diner

Tijdens MIRROR MIRROR kookt Aloha Rotterdam een 3-gangenmenu met uitsluitend biologische ingrediënten te reserveren à € 29,50. Wo, do, vr & za: diner voor aanvang, v.a. 18.00 uur. zo: diner na afloop, v.a. 16.30 uur. Reserveren: tegelijkertijd met het bestellen van tickets voor de voorstelling.

Over Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst is al 25 jaar een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. De afgelopen twee decennia was Janssens werk te zien in het theater. Daarnaast heeft zij een grote reputatie opgebouwd met het creëren van bijzondere voorstellingen op locatie in Rotterdam en daarbuiten.

Voor meer informatie, bezoek de website van Conny Janssen Danst.

Fotografie: Leo van Velzen