Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

event

VEG. Vak Event Groente & Fruit helden

Woensdag 20 juni en donderdag 21 juni 2018

VEG. is een nieuw activerend event van en voor AGF professionals met een duidelijke focus op gespecialiseerde kanalen: groentespecialist, lokale retailer, foodservice en ‘influencers’. Dat zijn de Groente & Fruit helden. De koers van VEG. is ‘product leadership’ en zet het verse product in al haar vormen en variëteiten in de schijnwerpers. Op VEG. draait het om de verhalen achter de producten en merken. VEG. biedt een podium aan telers, producenten of verwerkers van versproducten, (importerende) groothandel of bijvoorbeeld aanbieders van winkelconcepten. Met een plezierige mix van demonstraties, workshops, mini-seminars en stands. Een plek waar creatie, lef en succes gemeenschappelijke delers zijn. Hét VEG. Vak Event is op 20 en 21 juni 2018 in de RDM Onderzeebootloods Rotterdam.

vers.

Op VEG. draait alles om verse AGF producten. De mooiste groenten, fruit en noten vormen het kleuren en geuren palet. Van puur en onbewerkt tot gemakkelijk kant&klaar.

trots.

De ‘roots’ van VEG. liggen in het begin van de keten. Telers, importeurs, handel en verwerkers die trots zijn op hun mooie verse producten en achter de kwaliteit staan.

smaak.

Op VEG. ga je op smaakavontuur. Bekende koks werken met verse producten en tarten alle smaakpapillen. Ideeën die bezoekers gelijk kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijf.

gezond.

Mensen hechten steeds meer waarde aan gezonde voeding. Geen kunstmatige e-nummers maar puur natuur. Verse groenten en fruit spelen hierbij een cruciale rol.

verhaal.

Producten over herkomst, teelwijze of toepassing. VEG. biedt het podium om deze verhalen te delen aan belangrijke groepen zoals ‘influencers’, bloggers, vloggers, diëtisten, foodies en journalisten. VEG. is hun inspiratiebron voor het consumentenverhaal.

lef.

Ondernemen is lef hebben. VEG. toont producten die soms lef vergen om ze te produceren, ermee te werken, te bereiden of te verkopen. VEG. staat voor durven, vernieuwen, eigentijds en keuzes maken. Niet alleen voor de massa gaan maar geloven in een eigen koers.

Kijk voor meer informatie op: www.veg-event.nl/