Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Upcoming events

RDM Rotterdam is een plek die aanzet tot groots denken. De combinatie van historie, haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event. Veel bedrijven weten de unieke locatie te vinden voor hun congres, bedrijfsfeest en vergadering maar ook dancefeesten, tentoonstellingen en events waarbij innovatie centraal staat, passen perfect in de authentieke setting van het gebied en de locaties. Met een bijzonder uitzicht op de Maas. Jij kunt er zelf ook een kijkje nemen, tijdens een van de publieksevenementen.

Meetup: Smart Industry 4.0 RDM Event
do 23 februari 2017

Meetup: Smart Industry 4.0

IoT Academy organiseert iedere laatste donderdag van de maand een meetup, de eerstvolgende meetup op 23 februari staat in het teken van ‘Smart Industry’.

Lees meer
TECHxWORLD RDM Event
do 23 februari 2017

TECHxWORLD

Ontdek jouw passie voor techniek, technologie en ICT tijdens festival TECHxWORLD, op donderdag 23 februari in de RDM Onderzeebootloods.

Lees meer
Industry Day RDM Event
vr 09 juni 2017

Industry Day

Leer tijdens de Industry Day van FUTURE FLUX FESTIVAL nieuwe mensen en bedrijven kennen die net als jij de kansen zien van nieuwe technologie.

Lees meer
Future Flux Festival RDM Event
vr 09 juni 2017 - zo 11 juni 2017

Future Flux Festival

FUTURE FLUX is in 2017 terug met een meerdaags festival: stap in een wereld vol spectaculaire technologie, nieuwe kunst, performances en muziek.

Lees meer
MIRROR MIRROR RDM Event
wo 21 juni 2017 - zo 09 juli 2017

MIRROR MIRROR

Conny Janssen Danst presenteert in de zomer van 2017, als hoogtepunt van het jubileumjaar, de succesvolle locatievoorstelling MIRROR MIRROR.

Lees meer

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!