Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Upcoming events

RDM Rotterdam is een plek die aanzet tot groots denken. De combinatie van historie, haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event. Veel bedrijven weten de unieke locatie te vinden voor hun congres, bedrijfsfeest en vergadering maar ook dancefeesten, tentoonstellingen en events waarbij innovatie centraal staat, passen perfect in de authentieke setting van het gebied en de locaties. Met een bijzonder uitzicht op de Maas. Jij kunt er zelf ook een kijkje nemen, tijdens een van de publieksevenementen.

Harbour run RDM Event
zo 08 oktober 2017

Harbour run

Na het succes van vorig jaar vinden de start en finish ook tijdens de jubileumeditie van de Harbour Run plaats op het terrein van de RDM Onderzeebootloods.

Lees meer
VEG. Vak Event Groente & Fruit helden RDM Event
wo 20 juni 2018 - do 21 juni 2018

VEG. Vak Event Groente & Fruit helden

VEG. is een nieuw activerend event van en voor AGF professionals met een duidelijke focus op gespecialiseerde kanalen: groentespecialist, lokale retailer, foodservice en ‘influencers’.

Lees meer

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!