Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Upcoming events

RDM Rotterdam is een plek die aanzet tot groots denken. De combinatie van historie, haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event. Veel bedrijven weten de unieke locatie te vinden voor hun congres, bedrijfsfeest en vergadering maar ook dancefeesten, tentoonstellingen en events waarbij innovatie centraal staat, passen perfect in de authentieke setting van het gebied en de locaties. Met een bijzonder uitzicht op de Maas. Jij kunt er zelf ook een kijkje nemen, tijdens een van de publieksevenementen.

Loudfest RDM Event
za 20 mei 2017

Loudfest

Keihard rammen op de rauwste beats op een locatie die Raw Hardstyle ademt. Loudfest in de RDM Onderzeebootloods zal op 20 mei de Rotterdamse haven doen schudden!

Lees meer
Industry Day RDM Event
vr 09 juni 2017

Industry Day

Leer tijdens de Industry Day van FUTURE FLUX FESTIVAL nieuwe mensen en bedrijven kennen die net als jij de kansen zien van nieuwe technologie.

Lees meer
Future Flux Festival RDM Event
vr 09 juni 2017 - zo 11 juni 2017

Future Flux Festival

FUTURE FLUX is in 2017 terug met een meerdaags festival: stap in een wereld vol spectaculaire technologie, nieuwe kunst, performances en muziek.

Lees meer
MIRROR MIRROR RDM Event
wo 21 juni 2017 - zo 09 juli 2017

MIRROR MIRROR

Conny Janssen Danst presenteert in de zomer van 2017, als hoogtepunt van het jubileumjaar, de succesvolle locatievoorstelling MIRROR MIRROR.

Lees meer

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!