Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Upcoming events

RDM Rotterdam is een plek die aanzet tot groots denken. De combinatie van historie, haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event. Veel bedrijven weten de unieke locatie te vinden voor hun congres, bedrijfsfeest en vergadering maar ook dancefeesten, tentoonstellingen en events waarbij innovatie centraal staat, passen perfect in de authentieke setting van het gebied en de locaties. Met een bijzonder uitzicht op de Maas. Jij kunt er zelf ook een kijkje nemen, tijdens een van de publieksevenementen.

Hago 75 jaar RDM Event
za 30 juni 2018

Hago 75 jaar

Hago zou nooit staan waar ze nu is zonder alle betrokken medewerkers die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor een schoon Nederland. Die worden dan ook op zaterdag 30 juni in het zonnetje gezet.

Lees meer
Innovation Expo 2018 RDM Event
do 04 oktober 2018

Innovation Expo 2018

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018 (IE2018).

Lees meer
Rotterdam Harbour Run 2018 RDM Event
ma 08 oktober 2018

Rotterdam Harbour Run 2018

Inmiddels al een begrip in het Rotterdamse, de Harbour Run! […]

Lees meer
Toffler Indoor Festival RDM Event
za 24 november 2018 - zo 25 november 2018

Toffler Indoor Festival

Op zaterdag 24 november zal voor de derde keer Toffler […]

Lees meer

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!