Uw event op RDM Rotterdam

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie die uw gasten inspireert? Een plek die aanzet tot groots denken en doen? Met de indrukwekkende RDM Onderzeebootloods en de unieke ruimtes in het RDM Congrescentrum vindt u de perfecte setting. Het RDM-terrein heeft zijn authentieke details en industriële karakter behouden en weerspiegelt de rijke geschiedenis van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij.

Met een ruime keuze in ruimtes en zalen, biedt RDM Events een inspirerende locatie voor tal van zakelijke, culturele en andersoortige publieksevenementen. In de multifunctionele ruimtes van het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods kunnen bijeenkomsten plaatsvinden variërend van 5 tot 5.000 bezoekers. De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt volop inspiratie voor uiteenlopende evenementen. Van workshops, vergaderingen, beurzen en congressen tot festivals en tentoonstellingen.

• Events van 5 tot 5.000 bezoekers
• 14 ruimtes van 25 tot 4.400 m2
• Goede bereikbaarheid: reizen per Waterbus/Watertaxi en ruim 600 gratis parkeerplaatsen
• Behoud van industrieel karakter

Klik hier voor meer foto’s van voorgaande events en voor een overzicht van de mogelijkheden en settings.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de evenementenlocaties en mogelijkheden contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of [email protected].

Blader hier door de brochure over de RDM-evenementenlocaties.

RDM Events boeit!

Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam? Meld u dan hier aan voor de mailings van RDM Events boeit!