Evenementen

Evenementen

RDM als evenementenlocatie

Op RDM Rotterdam werken we altijd samen. In je eentje innoveren kan gewoonweg niet, daar heb je partners voor nodig. En die hebben we genoeg hier op RDM. Zo werken we onder andere samen met Ahoy die onze prachtige Onderzeebootloods exploiteert, Dudok runt de RDM kantine en onze merkpartner RDM Next verhuurt veel van onze locaties en regelt desgewenst uw workshop en/of organisatie.

Heb je een teamdag? Zoek je een locatie voor een congres, dancefeest of je bruiloft? We werken samen met drie partners.

RDM Next

RDM Next verhuurt een aantal ruimtes op RDM. Ook kan RDM Next je helpen je bedrijf sneller en beter te innoveren. Dit doen zij door middel van workshops, events, begeleiding en advies omtrent techniek en innovatie.

Een greep uit de ruimtes die zij verhuren: De Loft (120 personen), Commissarissenkamer (16 personen), Auditorium (136 personen), De Rode Eetkamer (45 personen). Combinaties zijn ook mogelijk.

Meer weten? Website of bel direct: 010 71 71 706

RDM Onderzeebootloods

Waar vroeger onderzeeërs de helling afrolden, is de RDM Onderzeebootloods nu een unieke ruimte voor congressen, diners, dancefeest, bedrijfsfeest, receptie. De enorme hal is 4.280 m2 en biedt ruimte voor 5.000 pax. Dat maakt de loods geschikt voor o.a. congressen, dancefeesten, recepties of beurzen. De RDM Onderzeebootloods is in stijl gerenoveerd en heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. Met een parkeerplaats voor 900 auto’s, goede OV connectie, een elektrische veerdienst en Watertaxi biedt RDM voldoende mogelijkheden voor het snel en efficiënt vervoeren van grote groepen. Klik hier voor meer informatie.

RDM Kantine

Waar vroeger de staalbewerkers hun boterhammetje aten tijdens het schaften, beheert nu Dudok de RDM Kantine. Of je nu een locatie zoekt voor je bruiloft, zakelijk diner of bedrijfsuitje de RDM kantine leent zich er uitstekend voor.