Rondleidingen

Rondleidingen

RDM Rotterdam

Leer het gebied kennen

We organiseren diverse rondleidingen voor bedrijven en organisaties. Een rondleiding op maat is mogelijk op aanvraag via het onderstaand online formulier. Een standaardrondleiding is 200 Euro exclusief BTW, max 20 personen.

RDM innovatie

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je ziet diverse innovatieve bedrijven tijdens een rondleiding door het Innovation Dock en je krijgt inzicht in de manier waarop hun innovaties zijn ontstaan.

RDM Architectuur & Historie

De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij was één van de belangrijkste scheepswerven van ons land, waar schepen als de Rotterdam en onderzeeërs werden gebouwd. De RDM-gebouwen zijn van belangrijke cultuurhistorische waarde.

Merwe-Vierhavens (M4H)

Aan de andere kant van de Maas ligt de Merwe-Vierhavens (M4H). Hier broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie.

Rotterdam Makers District

De gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H) vormen samen het Rotterdam Makers District. Innoveren doe je in het Makers District. Dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie.

Reserveer je rondleiding

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gewenste aanvangstijd*
Gewenste taal*
Gewenste rondleiding*