rondleidingen

Rondleiding Innovatie

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je ziet diverse innovatieve bedrijven tijdens een rondleiding door het Innovation Dock en je krijgt inzicht in de manier waarop hun innovaties zijn ontstaan.

Lees meer

Rondleiding Makers District

Innoveren doe je in het Makers District. Dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. De gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H) vormen samen het Rotterdam Makers District.

Lees meer

Rondleiding M4H Rotterdam

Aan de andere kant van de Maas ligt de Merwe-Vierhavens (M4H). Hier broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie.

Lees meer

Fietstour RDM

Met deze tour combineer je het beste van twee dynamische werelden; de rondleiding Innovatie op RDM met een fietstour door de Rotterdamse Haven. Je ontdekt hoe bedrijven en studenten bijdragen aan de slimste haven en komt op plekken die je zullen verrassen.

Lees meer

Rondleiding Architectuur & Historie

De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij was één van de belangrijkste scheepswerven van ons land, waar schepen als de Rotterdam en onderzeeërs werden gebouwd. De RDM-gebouwen zijn van belangrijke cultuurhistorische waarde.

Lees meer