Sluiten

Zoeken op RDMRotterdam.nl

Rondleidingen & VR tour

Als oud-RDM’er, Rotterdammer, innovator of geïnteresseerde in innovatie in onderwijs, techniek of de haven mag u een rondleiding op RDM Rotterdam niet missen. Waar vroeger schepen als de ‘Rotterdam’ van de Holland-Amerika Lijn werden gebouwd en onderzeeërs van de helling gleden, is RDM Rotterdam nu dé plek voor innovatie in de haven. Onderwijs, onderzoek en bedrijven werken hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een plek die je gezien en ervaren moet hebben!
Ga ook naar onze VR tour en bekijk het RDM-terrein in 360°.

 

U kunt kiezen uit onderstaand aanbod van rondleidingen:

Robotics

Rondleiding Innovatie

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je ziet diverse innovatieve bedrijven tijdens een rondleiding door Innovation Dock en krijgt inzicht in de manier waarop hun innovaties zijn ontstaan.

Lees meer

Rondleiding Architectuur & Historie

De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij was één van de belangrijkste scheepswerven van ons land, waar schepen als de Rotterdam en onderzeeërs werden gebouwd. De RDM-gebouwen zijn van belangrijke cultuurhistorische waarde.

Lees meer

Fietstour RDM

Met deze tour combineer je het beste van twee dynamische werelden; de rondleiding Innovatie op RDM met een fietstour door de Rotterdamse Haven. Je ontdekt hoe bedrijven en studenten bijdragen aan de slimste haven en komt op plekken die je zullen verrassen.

Lees meer

Rondleiding M4H Rotterdam

Aan de andere kant van de Maas ligt de Merwe-Vierhavens (M4H). Hier broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie.

Lees meer

Rondleiding Makers District

Innoveren doe je in het Makers District. Dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. De gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H) vormen samen het Rotterdam Makers District.

Lees meer